Διακρίσεις


Στην συγκεκριμένη σελίδα βρίσκονται διακρίσεις των σπουδαστών φωτογραφίας, γραφιστικής και video της esp+. Κατά την διάρκεια των σπουδών τους ή στην επαγγελματική τους πορεία.

Οκτ. 2015

Μιχάλης Κουλιέρης


Ο απόφοιτος του ΙΕΚ ESP Μιχάλης Κουλιέρης συμμετέχει στην έκθεση Νέων Ελλήνων Φωτογράφων στο πλαίσιο των Φωτογραφικών Συναντήσεων Κυθήρων.


Οκτ. 2015

Βασίλης Παντελίδης


Ο απόφοιτος του ΙΕΚ ESP Βασίλης Παντελίδης συμμετέχει στην έκθεση Νέων Ελλήνων Φωτογράφων στο πλαίσιο των Φωτογραφικών Συναντήσεων Κυθήρων.


Οκτ. 2013

Σοφία Τολίκα


Η απόφοιτος του ΙΕΚ ESP Σοφία Τολίκα συμμετείχε με ατομική έκθεση στο πλαίσιο των Φωτογραφικών Συναντήσεων Κυθήρων.


Οκτ. 2012

Σοφία Τολίκα


Η απόφοιτος του ΙΕΚ ESP Σοφία Τολίκα κέρδισε το πρώτο βραβείο των Νέων Ελλήνων Φωτογράφων στο πλαίσιο των Φωτογραφικών Συναντήσεων Κυθήρων.


Οκτ. 2011

Ανδρέας Σκρέλι


Ο απόφοιτος του ΙΕΚ ESP Ανδρέας Σκρέλι κέρδισε το πρώτο βραβείο των Νέων Ελλήνων Φωτογράφων στο πλαίσιο των Φωτογραφικών Συναντήσεων Κυθήρων.


Δεκ. 2007

Ανδρέας Κατσάκος


Ο σπουδαστής του IEK ESP Κατσάκος Ανδρέας βραβεύτηκε από την εταιρία Epson για την συμμετοχή του στον φωτογραφικό διαγωνισμό ΄΄Ένα κλικ χρώμα σε ασπρόμαυρο΄΄. Η βραβευμένη φωτογραφία του σπουδαστή δημοσιεύθηκε στο τεύχος 168 του περιοδικού Φωτογράφος.


Νοεμ. 2007

Παντέλας Νεόφυτος


Οι αποκλειστικές φωτογραφίες του σπουδαστή του ΙΕΚ ESP Παντέλας Νεόφυτος έγιναν πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο φύλλο της 8/11/2007. Οι αποκλειστικές φωτογραφίες του σπουδαστή δημοσιεύθηκαν στις εσωτερικές σελίδες του ιδίου φύλλου και αφορούσαν επεισόδια που σημειώθηκαν στο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Σεπ. 2007

Σοφία Τολίκα


Η σπουδάστρια του ΙΕΚ ESP Τολίκα Σοφία συμμετείχε στο πρόγραμμα Public Screen της biennale:1 Σύγχρονης Τέχνης της Θεσσαλονίκης που επικεντρώθηκε θεματικά στην έννοια της Ετεροτοπίας. Την 1η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης διοργάνωσε το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.


Αυγ. 2007

Καρυοφύλλης Γκροζούδης


Ο σπουδαστής του ΙΕΚ ESP Γκροζούδης Καρυοφύλλης βραβεύτηκε με το Α΄ βραβείο στην κατηγορία Τουρισμός και μεγάλες Ελληνικές πόλεις στον διαγωνισμό Τουριστικής Φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης. Το βραβείο συνοδεύτηκε από χρηματικό έπαθλο ύψους 3.000€


Μαι 2007

Ιωάννα Φωτιάδου


Η απόφοιτος της esp+ Φωτιάδου Ιωάννα συμμετείχε με ατομική έκθεση στην ESP Gallery στο πλαίσιο της 19ης Photosynkyria.


Φεβ. 2004

Χρήστος Καλλός


Ο απόφοιτος της esp+ Καλλός Χρήστος συμμετείχε με ατομική έκθεση στην ESP Gallery στο πλαίσιο της Photosynkyria 2004


Φεβ. 2003

Στέργιος Καράβατος


Ο απόφοιτος της esp+ Καράβατος Στέργιος συμμετείχε στην διεθνή ομαδική έκθεση Αρχαιολογίες στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στο πλαίσιο της Photosynkyria 2003.